Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimecres, 20 de maig del 2015

Un Bocairent dinàmic: els nostres motius en cultura, esports, joventut i festes

Si per alguna cosa destaca Bocairent és per la seua programació abundant en els àmbits cultural, esportiu i festiu tant pels esforços de l’Ajuntament com per la vitalitat del teixit associatiu. Per això, hem mantingut una col·laboració i un suport constant amb tots els col·lectius locals a més de fer-los partícips de les propostes del consistori. Igualment, la millora d’instal·lacions esportives ha sigut notable en aquests quatre anys i ara ens queda establir les pautes per al seu ús per part de la ciutadania, un procés similar al que volem dur a terme a la Casa de la Joventut. La unió d’esforços permetrà que el nostre poble continue sent un referent pel seu dinamisme.


Si por alguna cosa destaca Bocairent es por su abundante programación en los ámbitos cultural, deportivo y festivo tanto por los esfuerzos del Ayuntamiento como por la vitalidad del tejido asociativo. Por eso, hemos mantenido una colaboración y un apoyo constante con todos los colectivos locales además de hacerlos partícipes de las propuestas del consistorio. Igualmente, la mejora de instalaciones deportivas ha sido notable en estos cuatro años y ahora nos queda establecer las pautas para un mayor uso por parte de la ciudadanía; un proceso similar al que queremos llevar a cabo con la Casa de la Juventud. La unión de esfuerzos permitirá que nuestro pueblo continúe siendo un referente por su dinamismo.