Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dilluns, 4 de maig del 2015

Comptes de la residència de la 3a edat

La setmana passada, el govern central va haver-hi d'assumir el deute de la Generalitat Valenciana amb la residència de la 3a edat. En concret,
-146.713 euros referits al 70% de la subvenció autonòmica per les despeses de funcionament del 2014 generada per les places concertades amb la Generalitat.
-75.332 euros pendents de la subvenció, inclosa en el Pla Confiança, per les obres de reforma de la residència (que van finalitzar el març del 2011) i que havien sigut reclamats insistentment per l'equip de govern de l'Ajuntament.

En total, d'aquests 222.045 euros, l'Ajuntament ja havia abonat una part important i, d'aquesta forma, el centre passarà a comptar amb un saldo favorable de 160.000 euros per a cobrir eventualitats futures i poder encetar nous projectes. A més, la quantitat ingressada servirà per liquidar totes les factures pendents i, per tant, la residència no deurà cap quantitat ni a proveïdors, ni a tècnics ni a empreses.

I tot això, sense pujar el preu de les places públiques corresponents a l'Ajuntament i començant un procés d'equiparació salarial amb els treballadors d'altres residències públiques.

#seguimfentcamins per Bocairent