Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

divendres, 15 de maig del 2015

Les persones primer: els nostres motius en acció social

Les necessitats personals tenen una gran transcendència per a cadascun de nosaltres; per tant, un govern per a totes i per a tots ha d’ajudar a sobrepassar les dificultats de la seua ciutadania fent ús de tots els recursos al seu abast i reforçant tots els seus serveis socials. Així ho hem fet i així seguirem fent-ho. Igualment, apostem per una societat que desenvolupe els seus integrants mitjançant les màximes facilitats per a l’estudi i la formació personal que consciencie també els seus membres en la igualtat entre dones i homes. Per això, la millor forma d’aconseguir-ho és mitjançant una gestió cada vegada més propera i transparent en la qual el veïnat disponga d’accés constant als seus representants i tinga veu i vot en les decisions municipals.



Las necesidades personales tienen una gran trascendencia para cada uno de nosotros; por tanto, un gobierno para todas y todos debe de ayudar a sobrepasar las dificultades de su ciudadanía haciendo uso de todos los recursos a su alcance y reforzando todos sus servicios sociales. Así lo hemos hecho y así seguiremos haciéndolo. Igualmente, apostamos por una sociedad que desarrolle sus integrantes mediante las máximas facilidades para el estudio y la formación personal que consciencia también a sus miembros en la igualdad entre mujeres y hombres. Por eso, la mejor forma de conseguirlo es mediante una gestión cada vez más cercana y transparente en la que el vecindario disponga de acceso constante a sus representantes y tenga voz y voto en las decisiones municipales.