Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dilluns, 2 d’abril del 2012

Ximo Puig liderarà als socialistes valencians per intentar "guanyar a la dreta"

Des de l'agrupació local del PSPV-PSOE de Bocairent volem donar la nostra enhorabona al diputat socialista al Congrés i alcalde de Morella, Ximo Puig, que s'ha convertit aquest dissabte, entorn de les 15.00 hores, en el sisè secretari general del PSPV, en obtenir el 61,14 per cent dels vots, amb 142 suports més que el fins ara capdavanter del partit i candidat a la reelecció, Jorge Alarte. Una victòria merescuda i necessaria.

Puig ha afirmat que aquesta és una victòria conjunta del socialisme valencià i ha animat al conjunt del partit a liderar "una transformació" en la societat. En la seva primera intervenció com a secretari general del PSPV-PSOE, Puig ha assegurat que aquest partit inicia "una nova etapa" que, no obstant això, "no arrenca des de zero". "Sóc el primer i l'últim militant, ni sóc més ni sóc menys, doncs aquesta victòria és del PSPV-PSOE, del conjunt del partit", ha subratllat. Al seu judici, aquest conclave socialista posa fi a un procés que el seu objectiu, segons ha dit, "no és parar a la dreta. És guanyar a la dreta".

La caiguda de Jorge Alarte comportarà el relleu al capdavant del grup parlamentari, que queda escapçat. Però només en la cresta. El exsíndic té les hores comptades. La secretària general, Eva Martínez, també. Els tres portaveus adjunts no perdran aquest rang malgrat el canvi d'inquilí en la quarta planta de la seu de Blanqueríes. Carmen Ninet, Cristina Moreno i Francisco Toledo no sabran qui és el seu nou cap fins que no passin uns dies, segons van apuntar ahir fonts de l'entorn de Ximo Puig. No hi ha ple fins al 25 d'abril. La secretaria general serà assumida per Ana Barceló, una de les artífexs del triomf de l'alcalde de Morella. El nom del portaveu no es decidirà i qui tenia tots els punts per ocupar el càrrec.