Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dijous, 12 d’abril del 2012

L’Oficina de Turisme de Bocairent registra 1.626 visitants durant la Pasqua i un 80% d’ocupació hostalera

L'Ajuntament de Bocairent ha fet un balanç de la primera setmana de Pasqua en la qual, l'Oficina de Turisme ha registrat 1.626 visitants i l'ocupació hostalera ha sigut del 80%. Dades que suposen que Bocairent consolida la seua condició de destí turístic de referència al País Valencià. 
 
Respecte als atractius locals, les Covetes dels Moros van ser de nou l'espai que va congregar més visitants amb prop de 1.800 persones amb un  màxim de 510 el diumenge. Igualment, la Cava de Sant Blai va registrar una gran nombre de curiosos, amb més de 1.000 turistes mentre que les recentment inaugurades Coves del Colomer també van despertar l'interés de centenars de persones.

Així mateix, la regidora de Turisme valora molt positivament les activitats programades al llarg d'estes jornades. De fet, la processó de Divendres Sant va congregar nombrosos assistents en el recorregut pel nucli històric de Bocairent; una xifra que es va disparar amb més de 1.000 espectadors a la representació del Pas de l'Hort eixa mateixa nit a la Plaça de bous.

Finalment, els comerciants que van participar en la fira instal·lada a la plaça de l'ajuntament van concloure la proposta satisfets pel volum de visitants i de vendes de productes tradicionals i artesans relacionats amb la població com: l'oli d'oliva, plantes, joguines, menjar casolà, souvenirs, sabó, melmelada, bijuteria en cristall o embotit. La iniciativa es completava amb passejades amb burros per als més menuts.

Per tot això, la nostra regidora, Noelia Vañó, fa un balanç molt positiu de la campanya, corroborat per unes xifres que van en augment i ens fan estar esperançats amb un futur en el qual el turisme siga un generador de riquesa fonamental de l'economia local. A més, Noelia agraeix la implicació de tot el sector per a que Bocairent consolide la seua posició de referent dins del turisme d'interior del País Valencià.