Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

divendres, 13 de gener del 2012

Els comerciants de Bocairent presenten dissabte la ‘Targeta I+’ i faran el Sorteig de Nadal

L‘Agrupació de Comerciants i Serveis (ACIS) de Bocairent presentarà el dissabte 14 de gener la ‘Targeta I+ Bocairent’, iniciativa destinada a incentivar la compra i a fidelitzar als clients. Esta presentació en societat es farà a les 17,30h a l’Hotel l’Estació, acte en el que també es farà el sorteig de la campanya de nadal.
En este sorteig ACIS repartirà premis per valor de 2.000 euros entre els clients dels comerços i serveis en una campanya que ha coptat amb el patrocini conjunt d’ACIS Bocairent i la Caixa, a més de la col·laboració de ll'Ajuntament. En concret se sortejarà un premi de 1.000 euros i 10 de 100 euros entre tots aquells que hagen realitzat les seues compres en els comerços bocairentins.
Pel que fa a la Targeta I+ esta proposta ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Bocairent i l’empresa local Euromoda. Esta targeta permetrà als consumidors acumular descomptes en cadascuna de les tendes associades de manera que podran fer-los efectius en la següent compra o acumular-los. Matisen els botiguers que “que no es tracta de descomptes globals, sinó per cada tenda, açò és, la rebaixa acumulada en un establiment no servirà per a un altre”.
Els clients es podran donar d’alta en qualsevol comerç associat emplenant un formulari i a través d’internet es podran consultar els descomptes acumulats.