Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dijous, 17 de novembre del 2011

Els Joves socialistes de Bocairent inicien la seua trajectòria

L’agrupació compta amb sis integrants



El PSPV-PSOE de Bocairent va aprofitar el seu acte central de la campanya per a les Eleccions generals del 20 de novembre per a presentar la secció local de Joves socialistes integrada per sis membres. Prop d’un centenar d’assistents va acudir-hi a la Sala Joan de Joanes, incloent-hi una quinzena del col·lectiu comarcal, per arropar els seus integrants en aquesta posada de llarg.


En primer lloc, el secretari general de l’agrupació, Toni Gisbert, va donar la benvinguda a tots els presents i va cedir la paraula a Raimon Calabuig, el seu homòleg als Joves socialistes de la Vall d’Albaida, qui va parlar sobre el significat històric del socialisme a diferents àmbits, des del local fins al mundial, i va recordar vells temps on la gent d’esquerres era perseguida; a més, Calabuig va repassar la situació actual del moviment i la seua presència a nombrosos països. A continuació, el responsable local, Jaume Martínez, va animar el jovent de Bocairent a adherir-se a la iniciativa i va apuntar les línies d’actuació seguides i els objectius de treball per la localitat marcats.


A continuació, l’alcalde Josep-Vicent Ferre va elogiar la política del govern central de Rodríguez Zapatero i va contraposar el Pla E amb el Pla Confiança de la Generalitat Valenciana; així, va assegurar que mentre les obres finançades en el primer “estan finalitzades i pagades”, en el segon el deute amb l’empresa constructora de la Residència és de 140.000 euros. Per últim, va intervenir la candidata al Congrés per València i regidora de Turisme, Noelia Vañó, per diferenciar entre l’esquerra i la dreta i per comparar les propostes del popular Mariano Rajoy amb les del socialista Alfredo Pérez Rubalcaba.