Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimarts, 29 de novembre del 2011

Cap de setmana contra la violència de genere i manifestació per a que la Generalitat Valenciana pague els 95.000€ que deu al Centre de Dia

Aquest, ha sigut un cap de setmana ben complet: l'iniciàvem manifestant-nos contra la violència de gènere amb l'acte organitzat per la regidora d'Igualtat amb Paqui Cabanes al capdavant i l'associació Mesquedones. Un acte senzill però molt intens i emotiu, on la nostra presència era important. També vam reivindicar en companyia dels socis, familiars i simpatitzants d'AFAB (l'Associació d'amics i familiars de malalts d'Alzheimer de Bocairent) que la Generalitat Valenciana pague el deute que té amb el Centre de Dia de Bocairent que puja a 94.416 euros. El nostre suport i la nostra solidaritat amb els treballadors i, sobretot, amb els familiars i amb els malalts, perquè nosaltres, el PSPV Bocairent, apostem per uns serveis públics de qualitat.