Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimecres, 16 de novembre del 2011

El PSPV - PSOE de Bocairent lamenta que la Generalitat Valenciana no haja inclòs la millora de seguretat en la CV-81 en els pressupostos del 2012

Tot i les reivindicacions que s’han fet des de Bocairent durant més d'una dècada, en els pressupostos de 2012 de la Generalitat Valenciana no ha inclòs ni la millora de la seguretat ni el desdoblament de la carretera CV-81 al seu pas per el nostre poble tal i com va prometre el Partit Popular. La CV-81 és una de les carreteres més perilloses, on lamentablement ja han hagut diversos accidents mortals.

Davant esta absència l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, ha anunciat que ha demanat a la Conselleria d’Infraestrctures que “almenys” es construeixca una rotonda al punt quilomètric 15,6 que dóna accés al polígon industrial, a la CV-794 que va fins Alcoi pel cor de la Serra de Mariola i a l’Hotel Ferrero.

Josep-Vicent Ferre ha manifestat que convé suprimir completament l’actual rotonda partida, amb girs permesos únicament a la dreta, i substituir-la per una de completa com a solució transitòria fins l’execució definitiva del projecte global.

Aquesta rotonda suposaria, per una banda, la reducció de la velocitat i, per l’altra, la millora de l’accés als dos costats de la carretera. L’obra necessitaría d’una aportació econòmica perfectament assumible per a la Generalitat Valenciana i contribuiria a augmentar la seguretat; igualment, facilitaria el trànsit cap a les indústries i alguns dels principals reclams turístics de la població.