Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dilluns, 10 d’octubre del 2011

X Concurs de pintura Joan de Joanes

+

L' Ajuntament de Bocairent i l'Associació Art 92 convoquen el X Concurs de pintura Joan de Joanes on podran participar tots els artistes que vulguen. Es concediran els premis següents: 

* Primer Premi, atorgat per L'Ajuntament: 1.000€ i cessió de la Sala Joan de Joanes per realitzar una exposició.
*3 Premis Especials de 400€ patrocinats per Creacions Euromoda S.L., Inelbo S.A. i Helioprint S.A.
*Accèssit: allotjament durant un cap de setmana per a dues persones a la casa rural "El Cànter" (Situada en el Barri Medieval)
*Accèssit: allotjament durant un cap de setmana a l'Hotel l'Estació. 

Tots els quadres premiats passaran a ser propietat dels seus patrocinadors, excepte els quals hagin rebut un accèssit. El tema és Bocairent i el seu entorn i la tècnica i dimensions lliures.  Només es podrà presentar una obra per autor. Els suports tindran obligatòriament la superfície monocroma i la textura llisa. A més, hauran de ser prou rígids per a la correcta exposició de les obres. El segellat, obligatori, es farà al carrer Vte. Blasco Ibáñez, n 9, en el local de l'Associació Art92 el diumenge 23 d'octubre de 2011 de 8 a 10,30 h. Les obres es lliuraran sense signar i sense emmarcar, Es lliuraran a la Sala Joan de Joanes de 17 a 18 hores. La fallada del jurat es farà públic el diumenge 25 de setembre a partir de les 19 h. Tot seguit tindrà lloc el lliurament de premis. Les obres podran quedar exposades per a la possible venda fins que l'autor consideri oportú. El jurat estarà format per personalitats de reconegut prestigi al món de les Belles arts. L'Organització garanteix la màxima cura de les obres i declina qualsevol responsabilitat pels possibles desperfectes que poguessin produir-se durant el temps que romanguin a la seva disposició. El guanyador del premi del concurs no podrà optar al 1r premi en la pròxima edició d'aquest concurs.