Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dilluns, 10 d’octubre del 2011

Premis 9 d'octubre





El passat divendres 07 d'octubre tenia lloc al Teatre Avenida la 3a Gala dels Premis 9 d'Octubre amb un nombrós public. Com cada any, es van fer entrega de dos premis: un individual i un col·lectiu. L'acte va estar presentat per Tamara Sanz i va contar amb una ambientació musical a càrrec de la cantant Neus Ferri i del pianista Pau Ortolà que junt a un audiovisual que resumien les trajectòries dels homenatjats van amenitzar la gala.


Els guardonats d'aquest 2011 han sigut el sociòleg i professor bocairentí Damià Mollà Beneyto en l'apartat individual i El Centre Excursionista Bocairent en l'apartat de premi col.lectiu. Després de la gala va haver un sopar de germanor.


Enhorabona als guardonats i a tots i totes els qui han fet possible aquesta nova edició dels premis. I domen les gràcies a Mariano Ferre per les fotos i el vídeo que va fer de la gala.