Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dijous, 28 de juliol del 2011

L'ajuntament de Bocairent rebrà prop de 50.000€ per sufragar el cost d'una brigada forestal

Bocairent comptarà, a partir d'octubre, amb una brigada Emcord emmarcada en el Pla de recuperació d'espais devastats pels incendis que el 6 i 7 de setembre passats van afectar 1.165 hectàrees, corresponents a un 12% del terme municipal. Una subvenció atorgada per la Conselleria d'Economia i Hisenda que ascendeix a 47.657,70 euros permetrà la contractació d'un peó i quatre treballadors per realitzar tasques de conservació de sòls, eradicació de plantes invasores, eliminació de residus i neteja selectiva de matolls.

Per a l'alcalde Josep-Vicent Ferre, es tracta de “una bona notícia perquè ajuda a mitigar dues dels principals problemes actuals de Bocairent: soluciona l'atur en cinc famílies i agilita la regeneració del nostre territori forestal”. Així, el primer edil apunta que aquesta iniciativa permetrà completar altres actuacions com la reforestació duta a terme per la Conselleria de Medi ambient al voltant de l'Ermita del Sant Crist o el condicionament del barranc de “l’Infern” per part del Govern d'Espanya mitjançant la Confederació hidrogràfica del Xúquer.