Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

diumenge, 15 de maig del 2011

L'aprofitament del temps d'oci engrandeix la convivència ciutadana

+ Cultura, festes, esports i joventut



[1] El Centre d’Estudis Locals i les seues publicacions així com la instauració dels Premis 9 d’Octubre són fruit del nou Consell Municipal de Cultura [2] Les comissions de les nostres festes més tradicionals han rebut el nostre suport mitjançant el condicionament dels recintes, la cessió de material o el patrocini d’activitats  [3] Hem ressaltat la celebració dels Reis Mags mitjançant la constitució d’una comissió organitzadora [4] L’aposta per les infraestructures esportives s’ha materialitzat també amb la recuperació del frontó municipal, la dotació de nous vestidors o la construcció d’una pista de pàdel


Una bona part de la nostra realització com a persones depén de l’aprofitament del temps d’oci. La cultura, la diversió i la pràctica de l’esport són, a més, una important font de socialització i de foment de la convivència ciutadana; per això, hem donat suport a totes les associacions locals en l’organització d’activitats i, des del mateix Ajuntament, hem impulsat nombroses iniciatives. Però som conscients que encara queda molt a fer, de forma que ens comprometem a seguir millorant el poliesportiu municipal, continuar augmentant l’oferta cultural i potenciar les nostres tradicions.


A més, no oblidem un sector fonamental: la joventut. Després d’haver transformat el PIJ en Centre d’Informació Juvenil, pretenem convertir-lo en un recurs central, tant a l’hora d’aprofitar el temps lliure com respecte de tres qüestions que considerem bàsiques: la formació, l’orientació laboral i l’accés a la vivenda.

Consulta totes les nostres propostes en aquests àmbits: