Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dilluns, 9 de maig del 2011

El nostre govern és el teu perquè tu hi participes

Participació ciutadana, igualtat i administració

Pluralitat, transparència, participació ciutadana i col·laboració institucional. Aquests han sigut quatre pilars bàsics en la gestió socialista dels últims anys que han contribuït a una necessària regeneració democràtica que suma pel bé de Bocairent. El tracte durant els plens municipals, el consens en la majoria de qüestions, la resposta a totes les preguntes plantejades per l’oposició i la constitució de comissions representatives de tots els partits són una bona mostra de com entenem el govern local des del PSPV-PSOE.


Però, a més, hem volgut que tot el veïnat tingueu veu mitjançant la constitució de nombrosos consells municipals i que arribe definitivament la igualtat real entre homes i dones. Així mateix, el trasllat d’una oficina mòbil del DNI o el fet de facilitar-vos els tràmits municipals mitjançant l’ús de les noves tecnologies han estat altres accions que demostren el nostre compromís amb una administració més pròxima i eficaç.


Finalment, el treball amb totes les administracions, independentment del color polític, per tal d’obtenir el màxim nombre d’inversions i d’ajudes és una altra constant de la nostra forma de governar.


Hem treballat amb totes les administracions independentment del color polític pel bé de Bocairent


 
El consens en els grans temes i la ràpida resposta a les qüestions de l’oposició augmenten la qualitat democràtica

 
Coneix tot el nostre programa electoral el pròxim dijous, 12 de maig a les 20.00 h, a la Cafeteria l'Esglai


1 comentari:

Victoria ha dit...

Me gusta está pajina la veo muy completa ¡¡animo y adelante¡¡¡