Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dijous, 14 de maig del 2009

Camps imputat pel TSJCV: Alarte exigeix la dimissió immediata del President de la Generalitat

El líder del PSPV-PSOE reclama la dimissió de Camps perquè amb el seu comportament ha fet de la Comunitat i de les seues institucions un element de vergonya per als valencians i les valencianes

El secretari general del PSPV-PSOE, Jorge Alarte, ha exigit hui la “dimissió immediata” del president de la Generalitat, Francisco Camps, “no sols per la decisió judicial, sinó pel comportament què ha lluït des del 6 de febrer i fins hui mateix”, amb el que “ha fet de la Comunitat i de les seues institucions un element de vergonya per als valencians i les valencianes”. 

“En els últims 30 anys de democràcia, per primera vegada, un president de la Generalitat Valenciana haurà de donar comptes davant dels tribunals per un delicte de suborn”, ha afirmat Alarte en roda de premsa convocada de manera “urgent” després de conéixer-se que el cap del Consell, el secretari general del PP, Ricardo Costa, l'exvicepresident del Consell, Víctor Campos, i l'excap de gabinet de la Conselleria de Turisme, Rafael Betoret, hauran de declarar davant del TSJCV com imputats els pròxims 19 i 20 de maig, dins de la trama de corrupció del cas "Gürtel".

El líder dels socialistes valencians ha afirmat que els valencians i les valencianes “vivim temps difícils”. A més, ha qüestionat la capacitat de Camps per a fer front i ha plantejat “a què es va a dedicar Francisco Camps d'ací fins al 19 de maig -dia en què haurà de declarar”. En esta línia, ha augurat que “no es va a dedicar ni als valencians i valencianes en desocupació, ni a la crisi que viu el sistema educatiu, ni a restituir la normalitat democràtica en RTVV, ni a estar al costat del Govern d'Espanya per a fer front a la crisi econòmica”. “Només a no donar la cara, a no assumir responsabilitats i a no respondre a les preguntes dels periodistes”, ha remarcat. 

Alarte ha lamentat que en tot el temps que dura la investigació, “Camps lluny de donar la cara ha degradat el funcionament de les Corts, ha evadit les preguntes dels periodistes, ha fugit de viatge, ha atacat els jutges i degradat el funcionament de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) fins a l'extenuació”. A més, ha continuat, “ens va reptar als que no estem acusats de res a presentar la nostra declaració de béns” qui “consent a Fabra, Castellano i és incapaç de remodelar el seu govern perquè el líder del PP, Mariano Rajoy, no li deixa”. Amb este comportament, ha emfatitzat, Francisco Camps “ha situat la figura del president de la Generalitat en la pitjor crisi d'estos últims 30 anys”. 

Fins al moment de demanar la dimissió del president de la Generalitat, Jorge Alarte ha assegurat que els socialistes “hem sigut prudents, mesurats i responsables” però “ens preocupa el futur de la Comunitat”. 

Per tant, s'ha mostrat ferm en la seua exigència de dimissió per a Francisco Camps sobre la qual ha puntualitzat “no li és exigible que no tinga amics, però sí que la Generalitat Valenciana i el seu govern no contracte amb delinqüents amb els diners dels valencians i les valencianes”. “Com també li és exigible que actue amb altura moral i ètica i, açò, en democràcia, comporta donar la cara i explicar-se. I ell ja ha decidit on va a fer-ho”, ha conclós.

+info: www.pspv-psoe.net