Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dijous, 28 de maig del 2009

Ana Noguera protagonitza el míting del PSPV-PSOE a Bocairent

L’agrupació local adreça una carta als veïns amb el lema “També a Europa”

Que “Europa no ens és aliena” és l’objectiu de la campanya que el PSPV-PSOE a Bocairent està realitzant de cara als comicis del pròxim 7 de juny. L’acte central tindrà lloc el pròxim divendres, 29 de maig a les 20.00 h, a la Cafeteria “l’Esglai” en el que destacarà la presència de la diputada socialista a les Corts Valencianes, Ana Noguera. En el míting també intervindran Josep Vicent Ferre, alcalde de la població, i Toni Gisbert, secretari general de l’agrupació local.

A més, durant els pròxims dies els seus membres faran arribar a tots els veïns una carta baix el lema “També a Europa” on s’explica la importància d’aquestes eleccions per a Bocairent. Un dels punts fonamentals és “la necessitat de la màxima col•laboració entre les institucions per a fer realitat els nostres projectes”, així es ressalta el suport rebut des del Govern d’Espanya per a realitzar necessàries inversions per valor de quasi milió i mig d’euros sols amb el Pla E.

Un altre exemple destacat és l’èxit del programa ERASMUS “amb què molts dels nostres estudiants han cursat o cursaran part de les seues titulacions en diverses universitats europees”. Finalment, la missiva també incideix en la importància dels fons europeus en l’adequació “d’instal·lacions turístiques en una aposta clara per un nou sector econòmic clau per a la nostra prosperitat” o les subvencions necessàries per organitzar cursos de formació per a persones aturades.