Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimarts, 7 de juny del 2016

Festivitat de sant Antoni de Pàdua

L'Ajuntament de Bocairent col·labora amb les festes de totes les ermites i barris del poble en la mesura de les nostres possibilitats i de les peticions dels organitzadors: neteja de l'entorn, adequació de les infrastructures, actuació d'una banda de música en alguns casos...
En cap cas, s'intervé en l'aspecte organitzatiu de la festa que és responsabilitat única i exclusiva de les juntes de cada ermita o barri. El mateix podem dir respecte dels programes d'anunci de cada festa.
Els propers 11 i 12 de juny se celebra la fira i festa de Sant Antoni, en la partida del Collao, i el portaveu de Compromís, Manel Delgado, ha arremetut de nou contra els socialistes perquè el programeta parla de "San Antonio" en castellà. És veritat que nosaltres haguérem preferit que s'utilitzara el nom del sant en valencià, com sempre s'ha fet a nivell popular, però són els majorals de la festa i els autors dels articles els que decideixen què i com s'escriu al programeta. Res té a veure l'Ajuntament. Sense anar més lluny, el saluda del batlle està escrit, com sempre, en valencià.
Per cert, en la llista de "Mayorales 2016" està la regidora i número 2 de la llista de Compromís Alicia Blasco Vañó. Potser siga ella la persona a qui el portaveu d'eixe grup podria demanar-li explicacions.