Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dilluns, 20 d’abril del 2015

El PSPV-PSOE de Bocairent presenta una candidatura renovada encapçalada per Josep-Vicent Ferre

El primer edil actual aposta per una llista “jove i de futur”

El PSPV-PSOE de Bocairent va presentar divendres passat, 17 d’abril, la seua candidatura a les eleccions municipals del 24 de maig pròxim. L’acte, acompanyat d’un sopar a un restaurant de la població, va comptar amb la presència d’un centenar de persones entre les quals hi havia representants de diferents associacions locals i alcaldes de la Vall d’Albaida i de l’àrea de la serra de Mariola com els primers edils del Palomar, Jordi Vila; d’Atzeneta d’Albaida, José H. Descals; de Benissoda, Antonio Espí; de Carrícola, Susana Cháfer, i d’Alfafara, José Sanz; igualment, va acudir una delegació de l’agrupació socialista de Benigànim amb la seua candidata M. Amparo Canals al front.

Josep-Vicent Ferre, alcalde de Bocairent durant els darrers huit anys, encapçala una llista que compta amb Noelia Vañó, regidora de Turisme i Festes, en segona posició. A continuació, es produeix una renovació completa respecte de l’equip de govern actual “per assegurar-ne el futur” amb una candidatura “jove”. Així, a partir del tercer lloc se situen José M. Beneyto, Begoña Perigüell, Xavier Molina, M. Luz Pascual i Jaume Martínez, tots ells amb menys de 35 anys. El número huit l’ocupa Cristina Rodríguez seguida de Sandra Sisternes, de Josep M. Molina –primer tinent d’Alcaldia fins ara– i Vanesa Doménech. Finalment, els tres suplents “que aporten veterania” com explicava Ferre són Juan Bautista Santonja, M. Carmen Gimeno i Vicente Beneyto.


No obstant això, la presentació de la candidatura no va deixar de banda l’homenatge i el reconeixement als set regidors socialistes d’aquesta legislatura. D’aquesta forma, l’agrupació va lliurar un detall d’agraïment a Òlga Vanyó, Antonio Santonja, Paqui Cabanes, Carmen López, Noelia Vañó, Josep M. Molina i Josep-Vicent Ferre pel treball realitzat en un període “en el qual s’han materialitzat projectes com el parc dels Vilars que portava quasi dos dècades de retard i s’ha fet front a les dificultats econòmiques aconseguint fins i tot una rebaixa del 30% del deute municipal” a més d’estar-hi sempre “al costat de les persones, de cadascun dels problemes dels veïns i de les veïnes de Bocairent”.