Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dijous, 18 d’octubre del 2012

El PSPV i Joves Socialistes de Bocairent mostren el seu suport a la vaga de hui:


La permanent de la Comissió Executiva Nacional del PSPV-PSOE ha aprovat una resolució donant suport a la convocatòria de vaga realitzada per CEAPA el dia de hui, per exigir a Rajoy i Fabra que aturen este conjunt de mesures i retiren el projecte de Llei de reforma educativa que suposarà un clar retrocés per a l’educació.

Estem davant del pitjor inici de curs de la democràcia. S’ha incrementat el nombre d’alumnes per aula, s’ha reduït el nombre de professors, s’han retallat les beques de menjador, les de transport i les ajudes per a llibres de text. S’han incrementat les taxes universitàries i s’han endurit les condicions per tenir beca.

Per si tot això fora poc, el Govern de Fabra està donant suport a la contrareforma educativa anunciada pel pitjor ministre d’educació de la democràcia que suposarà més fracàs escolar, més abandonament i una pitjor preparació dels nostres joves per al seu futur.

Davant aquests atacs a l’educació que estan portant a terme els governs del PP, tant a l'Estat Espanyol com al País Valencià, els estudiants i la Confederació d’Associacions de mares i pares d’alumnes (CEAPA) han convocat diferents actes per a esta setmana que culminen hui, amb la primera Vaga de Famílies.

És la primera vegada en la història que les famílies criden a una vaga, perquè estan preocupats per l’educació dels seus fills, perquè estan convençuts que l’aplicació d’estes mesures provocarà una disminució del nombre d’estudiants en els diferents nivells del sistema educatiu, incrementarà les xifres de fracàs escolar i abandonament escolar prematur.

Des del PSPV anem a adoptar totes les iniciatives necessàries per aturar este continu atac que està rebent l’educació i volem transmetre el nostre més ferm suport a l’alumnat, a les famílies i al professorat que gràcies a la seva professionalitat i dedicació estan esmorteint els efectes d’una política educativa que va a arruïnar el present i el futur del País Valencià. 

Per això aquesta vesprada anirem des de Bociarent a València a la Plaça del sant Agustí.