Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

divendres, 28 de setembre del 2012

Els “Mossets de plaer” conclouen amb el sorteig dels premis


Amb el sorteig dels tretze premis previstos el divendres 7 de setembre, concloïa la segona edició de la campanya “Mossets de plaer”, impulsada per la Regidoria de Turisme de Bocairent després d'ampliar la bona acollida de l'any anterior amb l'augment del nombre d'establiments adherits de deu a dotze i de la durada a tot el mes d'agost.
Per a la responsable municipal, Noelia Vañó, la iniciativa «ha resultat un èxit per la seua contribució a la dinamització de l'activitat hostalera» a més de convertir la gastronomia en un atractiu més per als visitants.
El tancament del programa també va servir per a descobrir les tapes més votades pels clients, quedant guanyadora la proposta de l'hotel l'Estació que oferia una torrada de formatge de cabra amb ceba caramel·litzada (59 vots). El pòdium el van completar sengles barquetes: la de vinagreta amb pernil i ou de guatlla del bar Solbes (51 vots) i la de calamarsons amb ceba confitada del restaurant El Riberet (44 vots).