Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimarts, 2 d’agost del 2011

La federació espanyola aporta 54.000 euros al Camp de futbol




La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) sufragarà la remodelació dels vestuaris del camp de futbol de Bocairent, situats sota la gradería principal, gràcies a una aportació de 54.640 euros. Així es determina en el conveni que va aprovar per unanimitat el Ple de l'Ajuntament el passat 28 de juliol i que, a canvi, deixa la instal·lació durant deu anys a la disposició de l'entitat per a la disputa de partits de les seues seleccions. L'acord de col·laboració arriba de la mà del president de la Federació Valenciana de Futbol (FVF) Vicente Muñoz i l'alcalde de Bocairent Josep-Vicent Ferre, i permetrà completar l'adequació del recinte després de la col·locació de gespa artificial a l'octubre de 2010.


D'aquesta actuació “es beneficiaran un gran nombre de persones entre afeccionats que disputen les competicions locals i integrants de les diferents categories del CE Bocairent”, segons l'alcalde Josep-Vicent Ferre, per a qui també suposarà “acabar de dignificar les condicions per a la pràctica del futbol en la nostra localitat”. 


C.E. Bocairent


Precisament, la pretemporada del club comença aquest dimecres, 3 d'agost, a les 19.30 h amb la visita de la UD Alzira, equip de la 3ª divisió entrenat pel bocairentí Frank Castelló. El partit estarà dirigit per Joan Albert Silvestre, asistit per Jaume Martínez i Toni Belda.

Mentre que la presentació oficial tindrà lloc el dissabte 6 (dia de les paelles), a les 18.00 h. A continuació (19:00), el sènior masculí s'enfrontarà al Rayo Ibense. Aquest partit estarà dirigit per Àngel Bernat.