Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dilluns, 18 d’abril del 2011

El PSPV-PSOE de Bocairent presenta la llista completa per a les pròximes eleccions locals


El candidat i actual alcalde, Josep-Vicent Ferre, encapçala un “grup de gent il·lusionada per les possibilitats” de la localitat

“Un grup de gent il·lusionada i disposada a treballar per les possibilitats de Bocairent”. Així són les persones que integren la llista del PSPV-PSOE de cara a les pròximes eleccions locals, segons va manifestar el candidat i actual alcalde, Josep-Vicent Ferre, durant l’acte de presentació celebrat el passat divendres, 15 d’abril, a un restaurant de la localitat davant d’un centenar de veïns i de representants de diferents àmbits. Igualment, estaven presents els primers edils d’Atzeneta d’Albaida, José H. Descals; Alfafara, José Sanz, i Sempere, Miguel Juan, i l’aspirant a diputada autonòmica, Rebeca Torró.

La relació la integren els actuals cinc regidors: a més del mateix Ferre, Josep Maria Molina, Noelia Vañó, Carmen López i Òlga Vanyó; al mateix temps que inclou sis noves cares “per seguir renovant el projecte socialista” com són les de Paqui Cabanes, Maria Luz Pascual, Jaume Martínez, Patricia Vanyó, Vicent Reig i Cristina Rodríguez. Finalment, Antonio Santonja, Leandro Santonja i Pepa Bodí repeteixen una altra vegada.
Durant el seu parlament, Ferre va recordar el “repte” que van suposar els anteriors comicis i com s’obtingueren els millors resultats del partit en qualsevol elecció cosa que van deparar la possibilitat de governar Bocairent.

Aquesta gestió la va desgranar en quatre eixos: primerament, la recuperació de la normalitat política mitjançant la resposta a totes les qüestions plantejades per l’oposició, el consens en els grans projecte, els pactes puntuals amb el Bloc o l’atenció constant als ciutadans, fets que han aconseguit “millorar la imatge” de la localitat. En segon lloc, va assenyalar tota una sèrie d’accions positives per augmentar el benestar social com l’ampliació dels serveis d’ecoparc i de neteja viària o l’opció de tramitar el DNI sense desplaçaments.

A continuació, va enumerar les nombroses iniciatives desenvolupades en els àmbits educatiu, cultural i de serveis socials gràcies “a què el nostre projecte pensa en les persones” com demostra el “gestionar la residència de la 3a edat més barata del nostre entorn”. Pel últim, el quart sector avaluat pel candidat socialista feia referència a les infraestructures creades fruit “de presentar bons projectes i creure en el teu poble” com la passarel·la sobre el riu Clariano, la zona del Muret al Barri medieval o l’actuació a les vivendes de la Cooperativa Bekirent que va reduir la despesa en uns 4.000 euros a les més de 100 famílies beneficiades.

En definitiva, Ferre va sintetitzar tot el treball realitzat en un motiu: “tenim clar el model de poble que volem perquè parlem d’un poble que té futur i grans possibilitats”. Per això, va encoratjar els presents a lluitar per renovar la confiança dels veïns en el projecte del PSPV-PSOE per a Bocairent.