Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dissabte, 12 de maig del 2007

El PSPV inicia la campanya electoral

Únic partit que participa en la tradicional enganxada de cartells del primer dia de campanya.
Aquest divendres 11 de maig a les 0.00 h., el PSPV-PSOE de Bocairent va iniciar la seua campanya electoral. Així, es va procedir a l’enganxada i a la col·locació de cartells en els llocs assignats i en diferents fanals de la població, de forma respectuosa amb l’entorn i fàcils de retirar després del 27 de maig. En aquest tradicional acte d’obertura de campanya sols van participar els membres i els simpatitzats de la candidatura socialista en gran nombre a pesar de ser un dia laborable, ja que la resta de partits no van acudir a cobrir els espais a ells destinats.
A més, el PSPV-PSOE està fent aplegar als ciutadans de Bocairent una carta de presentació de la llista que concorre a les eleccions i del seu candidat, Josep Vicent Ferre Domínguez: “hem fet una aposta decidida per la renovació i per la incorporació a la política municipal d’hòmens i dones que no havien participat encara en el que hauria de ser una noble dedicació: la de servir al seu poble”.
Aquesta reflexió sorgeix després d’assumir que la darrera ha sigut una “legislatura convulsa” on la política local “s’ha vist immersa en una sèrie de fets lamentables”. Per això, es manifesta “una voluntat ferma de dedicar els millors anys de la nostra vida a treballar pel nostre poble”.
Finalment, Ferre Domínguez, en la seua primera aparició en la vida política local –ha sigut, no obstant, president de la Filà de Contrabandistes, ha escrit nombrosos articles sobre història i cultura local i a més ha publicat dos llibres sobre diferents aspectes de Bocairent–, fa un repàs als seus darrers anys “amb una dilatada experiència com a gestor de la cosa pública” ja que ha sigut huit anys director d’institut i tretze inspector d’educació.
El pròxim esdeveniment de campanya serà el proper dijous 17 de maig, quan a les 20.00 h., es farà la presentació del programa municipal a l’Hotel L’Estació seguida d’un vi d’honor, en un acte que està obert a tota la població.