Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dilluns, 23 de maig del 2011

Victòria històrica a Bocairent

Per primera vegada, el partit aconsegueix la majoria absoluta i revalidar l’Alcaldia


“D’històrics” es poden qualificar els resultats obtinguts pel PSPV-PSOE a Bocairent en les Eleccions locals d’aquest diumenge, 22 de maig. Els 1.707 vots rebuts suposen la xifra més alta atorgada a cap partit al llarg de tots els comicis celebrats en democràcia, un registre que ostentava el PP a les Generals del 2000 amb 1.627 vots; a més, el percentatge del 56,02% és el més alt de les candidatures socialistes a tots els municipis de la Comunitat Valenciana superiors a 4.000 habitants.


Altres dades completen “l’espectacular” victòria de Josep-Vicent Ferre i el seu equip: per primera vegada, els socialistes aconsegueixen revalidar l’Alcaldia de Bocairent y ho fan amb majoria absoluta, un fet també sense precedents ja que fins ara sempre havia treballat en coalició, al sumar-hi set regidors, per tres del PP i un del Bloc. Així mateix i respecte a l’anterior cita amb les urnes, la formació incrementa la seua força en 349 vots que suposen un 25,70% més i dos seients addicionals en el Ple municipal.


Per tot això, des del PSPV-PSOE volem “agrair l’impressionant suport rebut” que justifiquen “en una productiva acció de govern realitzada en equip durant quatre anys i en la recuperació de la normalitat política i de la proximitat amb el veïnat”. Per a la legislatura que començarà el pròxim 11 de juny, Josep-Vicent Ferre espera que “siga la de la recuperació econòmica a la que dedicarem tots els nostres esforços sense deixar de banda la consolidació de les millores escomeses en la gestió municipal ja que així és el desig majoritari dels bocairentins i de les bocairentines”.


Per veure els resultats cliqueu: Resultats 2011 Bocairent

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per aquesta victòria, ara, el que cal és treballar de valent per trobar la manera de crear jocs de treball per a tots els joves que estem al poble i ens agradaria tindre un futur en ell. Enhorabona!!!