Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimarts, 17 de maig del 2011

El treball ens enriqueix a totes i a tots

+ Promoció econòmica, formació, turisme i patrimoni
[1] Ampliar la formació és clau en l’actual context econòmic, per això, apostem clarament per aquest àmbit amb la col·laboració d’institucions com la UPV [2] El nostre compromís en la promoció turística de Bocairent permet augmentar el nombre de visitants i mantenir l’activitat econòmica del sector [3] El seguiment de les obres i la coordinació amb els tècnics és fonamental per a aconseguir el bon resultat de les inversions com demostra la 2a fase de rehabilitació del Barri medieval [4] Encara ens queda molt de patrimoni per explotar, com les Coves del Colomer on volem fer un Centre d’interpretació de les Covetes dels Moros


No hi ha dubte que l’ocupació és la principal font de riquesa d’una societat; així ho hem entés des de l’Ajuntament i ens hem sumat a l’esforç d’empresaris, autònoms i treballadors per tal de mitigar, en la mesura del possible, els efectes de l’atur. Així, hem reformat el Mercat municipal per fomentar el comerç local o hem realitzat gestios entre totes les parts implicades en la finalització dels polígons industrials que esperem puguen materialitzar-se en breu.


A més, apostem per un treball de qualitat que permeta una prosperitat continuada i, en aquest sentit, la formació i el reciclatge professionals són fonamentals. Igualment, el llegat dels nostres avantpassats genera un gran potencial turístic que es converteix en una font de desenvolupament econòmic a partir d’iniciatives de promoció com les que s’han fet en aquesta legislatura. Per això, hem de seguir recuperant el nostre patrimoni perquè la seua consolidació genera ocupació directa i afavoreix l’arribada de turistes.

Consulta totes les nostres propostes en aquests àmbits: