Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

divendres, 13 de maig del 2011

Programa electoral

En breu presentarem el nostre programa electoral que combina un repàs per tot allò que han donat de sí aquests quatre anys de legislatura amb totes les noves propostes que volem materialitzar per fer més Bocairent per a totes i tots. Les idees i la il·lusió recorren tot el text que naix de l'estima més profunda pel nostre poble i de l'acurat coneixement de la nostra gent. Esperem que vos agrade i ens doneu, el pròxim 22 de maig, el suport necessari per convertir-lo en realitat. Aquests quatre anys ja han demostrat que millorar Bocairent no és una utopia.

Ací vos deixem el nostre programa al complet tant en castellà com en valència però si voleu a partir de les 20.00 h a la Cafeteria l'Esglai us esperem per compartir-lo directament amb tots vosaltres. Vine!!!