Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

divendres, 20 de maig del 2011

Carta del nostre candidat, Josep-Vicent Ferre, a tot el veïnat de Bocairent

Estimats veïns i veïnes,


Permeteu-me de nou unes paraules de cara a les eleccions d’aquest diumenge on teniu la possibilitat de triar l’alcalde i l’equip de treball que ha de dirigir l’Ajuntament de Bocairent els quatre anys vinents.


En primer lloc, vull donar-vos les gràcies pel tracte que hem rebut de tots vosaltres. Han sigut quatre anys d’il·lusions i sacrificis, d’intentar millorar el nostre poble, de dotar-lo de serveis i instal·lacions municipals i d’apropar-vos l’administració local. No obstant, el més important ha sigut poder comptar sempre amb la vostra col·laboració i ajuda, amb les vostres suggerències i crítiques, amb els vostres ànims i suport. Gràcies, de veritat, per tot.


Ens tornem a presentar amb l’esperança de mantenir la vostra confiança en un equip de treball que ha dut endavant projectes imprescindibles com la Residència de la 3a edat, l’Escola infantil municipal, el Llar dels jubilats, la 2a fase de la rehabilitació del Barri medieval, la reforma de la teulada de les vivendes de la Cooperativa Bekirent o l’adequació de l’entorn del riu Clariano i la seua passarel·la, entre molts d’altres. Però encara ens queden qüestions pendents com la finalització del Poliesportiu, la recuperació del Palau del Baró de Casanova o la remodelació del col·legi Lluís Vives, tal i com queda reflectit en el programa que us hem fet arribar i que respon, més enllà d’idees soltes, a un projecte definit i global per a Bocairent.


Un altre tret definitori, que volem continuar impulsant, ha estat la nostra forma distintiva d’actuar: la participació ciutadana, la presència de l’alcalde i dels regidors tant en les activitats cíviques i socials com en les adversitats i els problemes així com el consens en les decisions fonamentals han sigut determinants. Hem aplicat la tranquil·litat i el sentit comú a la vida política local.


Demanar-vos el vot per a l’opció que encapçale ve motivat perquè la pròxima legislatura és importantíssima per a Bocairent. Nosaltres comptem amb un projecte que vol aprofundir en les polítiques socials i en els serveis públics potenciats en aquesta legislatura, però sempre des de la responsabilitat i l’austeritat. Igualment, mantindrem la política de valors que ha guiat el nostre treball: la defensa de la llibertat, la igualtat d’oportunitats, la solidaritat i la dignitat seguiran estant ben presents així com l’augment de l’educació i del benestar social. Però, sens dubte, la nostra política per a les persones convertirà el desenvolupament d’iniciatives actives d’ocupació en el nostre principal objectiu; perquè, per damunt de tot, volem contribuir a solucionar l’atur que afecta tants bocairentins i bocairentines, especialment joves.


Finalment, m’agradaria incidir en el caràcter local de les eleccions de diumenge. El nostre vot no marcarà la política espanyola sinó qui dirigirà la política més pròxima. Per tant, hem d’elegir qui millor ens defense davant totes les administracions, qui millor coneix Bocairent, qui creu en la seua gent i en les seues possibilitats de futur. En definitiva, tenim la responsabilitat d’atorgar la nostra confiança a un alcalde i a un equip de treball compromés amb les associacions, les entitats i les persones del nostre poble; que siguen gent de paraula i reunisquen la coherència i l’experiència necessàries per a la gestió pública. Hem de votar l’alcalde que siga l’alcalde de tots els bocairentins i bocairentines.


Estic segur que si comptem amb el vostre vot, no us defraudarem.