Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimecres, 11 de maig del 2011

La millora dels serveis municipals ens beneficia a totes i a tots

Educació, serveis socials, medi ambient, trànsit i urbanisme


La creació de nous serveis com l’Escola Infantil Municipal i la renovació integral dels existents com la Residència o el Centre sociocultural de la 3a edat refermen el nostre compromís amb les persones i el seu benestar. Però no sols és qüestió de construir infraestructures, sinó també d’oferir una atenció de qualitat; per això, en el cas del Centre de Dia hem augmentat la subvenció anual de 1.500 a 10.000 euros i hem ampliat la prestació de nombrosos programes socials.


A més de les persones, la millora de l’entorn i de l’espai públic ha sigut un altre dels nostres objectius. Hem fet una clara aposta pel medi ambient amb la recuperació del riu Clariano al seu pas pel barranc de la Canaleta i per un urbanisme responsable i vertebrador mitjançant els primers passos de redacció del Pla General d’Ordenació Urbana. En definitiva, volem seguir augmentant la qualitat dels serveis municipals perquè ens beneficien a totes i tots.

Coneix tot el nostre programa electoral el pròxim dijous, 12 de maig a les 20.00 h, a la Cafeteria l'Esglai