Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimecres, 3 d’octubre del 2012

Periodistes holandesos i belgues promocionaran Bocairent com a destinació turística


Periodistes holandesos i belgues han fet unviatge de premsa especialitzada en turisme (‘press trip’) per les localitats de Bocairent i Fontanars dels Alforins. La iniciativa, organitzada pel Patronat Provincial de Turisme, la Conselleria i Turespaña, es va desenvolupar de dimecres a divenres i també van passar per Cofrents i Requena.
Amb esta visita els periodistes van conèixer els principals productes turístics d’estes localitats d’interior, a través d’un programa d’activitats que abarcaven gastronomia, termalisme, rutes turístiques, enoturisme, etc.
Els dies 26 i 27 de setembre, els periodistes van gaudir d’un recorregut turístic per Bocairent i cellers de Fontanars dels Alforins i van conèixer l’oferta hotelera i gastronòmica de la zona.
Esta ‘press trip’ o viatge de premsa s’emmarca en un conjunt d’accions promocionals de turisme que duu a terme el Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar per a promocionar la província de València, en els mercats internacionals, durant 2012.