Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimecres, 24 d’octubre del 2012

El Popular Filiberto Tortosa dimiteix com a president de la Mancomunitat entre les polèmiques del fem


Filiberto Tortosa anunciarà esta vesprada la seua dimissió com a president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida després de més de cinc anys al capdavant de l’ens comarcal i enmig de les polèmiques de l’augment de la taxa del fem i de la destitució de Lina Insa
El substitut de Tortosa al capdavant de la Mancomunitat serà Juan Antonio Puchades, decisió que es va prendre anit en la reunió comarcal del PP a Atzenta d’Albaida, però de forma interina fins que es faça el ple de presa de possessió del també alcalde popular de Benigànim assumirà la direcció la vicepresidenta, l’alcaldessa d’Alfarrasí Rosalina Vidal.
Esta dimissió de Tortosa es produeix dies després de que el regidor del PP, junt amb altres sis companys del grup municipal d‘Ontinyentcessaren a l’ex alcaldessa Lina Insa com a portaveu per posar-lo a ell com a nou portaveu. Però a més a més esta dimissió es produeix enmig de la polèmica generada per l’imminent augment de la taxa del fem als veïns de la comarca denunciada per l’oposició per la no aplicació del Pla de Minimització de la Vall d’Albaida que gestionava la Mancomunitat. Així cal recordar que les forces progressistes van permetre la presidència de Tortosa afirmant que calia que un dels pilars fonamentals de la legislatura havia de ser l’execució d’este Pla de Minimització.
Però a més també cal recordar que el relleu es durà a terme en un moment en el que les mancomunitats han de lluitar per a no desaparèixer, com té intenció de fer el Govern Central. A més des de l’oposició també s’ha qüestionat la gestió econòmica de Tortosa criticant que s’ha incrementat el deute de l’ens comarcal.

INFORMA: http://comarcalia.info/