Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

divendres, 5 d’octubre del 2012

Celebracions del 9 d'octubre a Bocairent

El 9 d'octubre és la Diada Nacional del País Valencià i es commemora l'entrada a la ciutat de València de les tropes catalanoaragoneses comandades pel rei Jaume I l'any 1238.
Des de que el PSPV va guanyar les eleccions a Bocairent el 2007, el nostre poble ha recuperat les celebracions de caràcter local del 9 d'octubre, en les quals es celebra el  naixement del Poble Valencià i que es realitzen a tot el país des de fa segles.
A continuació teniu totes les activitat que s'han programat des de l'Ajuntament de Bocairent per a aquest any 2012. És per això, que volem agraïr a totes les associacions, col·laboradors, patrocinadors, funcionaris, regidors i veïns que heu col·laborat en aquesta festa i animem a tot el poble de Bocairent a que participe en les següents activitats:


Divendres 05 d'octubre:
  • TALLER JUVENIL: “Expressió corporal i ritme”. Al bar de la Joventut, de 18.00 a 20.00 hores
  • CONFERÈNCIA:  “Els nous reptes de la indústria valenciana”. A la Sala Joan de Joanes a les 20 hores, a càrrec de Vicent Soler, degà de la Universitat de València.                                                                                
Dissabte 06 d'octubre:
  • CONCERT: A càrrec de la U. M. d’Aielo i la S. M. Vila de Bocairent. Al Teatre Avenida a les 19.30 hores.
  • ESPAI DE POESIA: A la Cafeteria Esglai a les 20.00 hores.
Diumenge 07 d'octubre
  • GIMCANA INFANTIL: “Jocs olímpics”, a càrrec de Diferevents, al parc de la Derrota de 11:00 a 13:00 hores.                                 
  • LLIURAMENT DE PREMIS: XI Concurs de Pintura Joan de Joanes, a la Sala Joan de Joanes a les 12.00 hores. L’exposició estarà oberta fins al 21 d’octubre.                          
  • CONTACONTES: “El forn de les històries”, per Rafa el Barreter. A la Plaça de l’Ajuntament a les 18.30 hores.                          
Dilluns 08 d'octubre
  • GALA DELS PREMIS 9 D’OCTUBRE. Al Teatre Avenida a les 20.00 hores. Premi individual: Antonio Castelló Botella i Premi col·lectiu: Associació Unió Musical Bocairent. Comptarem amb l’espectacle musical “Ovidenques”, a càrrec del grup El Diluvi.
  • SOPAR DE GERMANOR. A l'hotel l’Estació a les 22.00 hores. Preu: 21 euros. Inscripcions a l’Ajuntament (tel. 96 235 00 14) abans del divendres 5 d’octubre.                                                               
Dimarts 09 d'octubre  
  • XOCOLATADA. Per a les xiquetes i els xiquets, al col·legi Lluís Vives a les 11.00 hores                          
  • PASSACARRER. A càrrec dels xirimiters i tabaleters de l’Aljub, des del col·legi fins a la plaça de l’Ajuntament a les 12.00 hores                                                             
  • LECTURA INFANTIL. A càrrec de l’alumnat del CEIP Lluís Vivesa la plaça de l’Ajuntament a les 12.30 hores.
  • RASPALL. Partida dels equips locals al carrer Azorín a les 17.00 hores.
Dissabte 20 d'octubre


SENDERISME. Ruta pels vestigis dels nostres avantpassats. Eixida des de la plaça de l’Ajuntament a les 9.00 hores. L’activitat té un recorregut de 10 km i 4 hores de durada.   
                                  
Dissabte i diumenge 20 i 21 d'octubre


VII FIRA DE COMERÇ BOCAIRENT                 
                                                                      
Diumenge 28 d'octubre
ESPECTACLE DE La COMPANYIA POT DE PLOM (XAVI CASTILLO). A benefici d’ADIEM. Al Teatre Avenida a les 19.00 hores. Preu de l'entrada: 15 euros. Venda d’entrades al CRIS Ontinyent (tel. 96 291 60 27 – carrer Sant Ignasi, n. 38 baix) i a la Tourist Info Bocairent (tel. 96 290 50 62 ­– plaça de l’Ajuntament, n. 2).