Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dissabte, 19 de maig del 2007

El PSPV-PSOE de Bocairent presenta el seu programa electoral davant d’un nombrós públic

Aquest dijous 17 de maig, el PSPV-PSOE va fer la presentació del seu programa municipal de cara als comicis del 27 de maig. L’acte es va celebrar a la Cafeteria Esglai i va comptar amb la presència de més de un centenar de persones, que van omplir el recinte fins a la porta.
La primera intervenció va estar a càrrec de Josep Ma Molina, secretari general de l’agrupació local i número dos de la candidatura socialista, que va explicar les propostes d’infraestructures i d’economia. Destacant la redacció d’un Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) i un projecte ambiciós i mai plantejat a Bocairent: “la reconversió del curs del riu Clarià al seu pas pel cas urbà en zona verda i d’esplai, oberta a la població”.
A continuació, la número tres de la llista socialista, Noelia Vañó, va acostar als assistents el contingut més social del programa electoral: cultura i festes (com un dels punts amb més propostes: 13); joventut (5); educació (10); esports (7); serveis socials, sanitat i dona (9); i informació i participació ciutadana (6). La instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol”, la col·laboració amb totes es associacions culturals del poble i la potenciació de les seues activitats i la millora dels serveis socials són alguns dels principals compromisos de la candidatura del PSPV-PSOE de Bocairent.
El candidat a l’alcaldia, Josep Vicent Ferre Domínguez, va fer la tercera al·locució. En ella, va destacar la renovació quasi completa de la llista local respecte a fa quatre anys (sols repeteix l’actual secretari general) havent complit així el desig de canvi dels bocairentins que volien noves persones per a la gestió municipal. També va destacar el gran nombre de gent involucrat al projecte per ell encapçalat; a la qual cosa s’ha d’afegir “el bon ambient d’il·lusió i de treball que permet aventurar la solució a les fractures que sempre ha arrastrat el partit a nivell local”.
Després d’assegurar que “cal un referent clar per a l’esquerra a Bocairent” va apostar perquè “eixe referent ha de ser el PSPV-PSOE”. A més, va encoratjar els presents a participar i mobilitzar al màxim l’electorat i a votar “en clau local i autonòmica”: pensant en els aspectes més pròxims al ciutadà més enllà dels temes
tractats a nivell general.
Ferre Domínguez va continuar apostant pels joves de Bocairent i per la seua formació: “han de ser els enginyers i els tècnics que en un futur demanaran les empreses” al mateix temps que agraïa als nous empresaris locals, amb els quals s’ha reunit darrerament, els seus esforços per impulsar la modernització del teixit industrial bocairentí.
Al parlar sobre el programa municipal va destacar el consens en la seua aprovació, el recollir propostes d’un gran nombre d’associacions i de col·lectius locals, i el partir de 10 bases (recollides al blog creat expressament com a mitjà de comunicació amb els veïns: pspv-bocairent.blogspot.com) per a recuperar l’orgull i l’estima dels veïns pel seu poble. A banda de les 105 mesures que el componen, Ferre Domínguez es va oferir a consensuar amb tots els ciutadans i els partits polítics els projectes que no ha de capitalitzar “cap força política”, entre els quals va assenyalar el PGOU (a abordar de forma consensuada i amb el coneixement de tots els ciutadans), “el disseny i l’execució de la Residència de la 3a Edat que es mereixen els nostres majors” o l’actuació municipal respecte el Convent de les Monges Agustines; per a la qual cosa el PSPV-PSOE és el millor posicionat.
Una vegada finalitzades les intervencions, es va servir un vi d’honor. Moment que els presents van aprofitar per comentar el projecte del PSPV-PSOE per a Bocairent.