Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimarts, 8 de maig del 2007

10 Bases per a un projecte del PSPV a Bocairent.

1.-Farem una gestió modèlica, participativa, eficaç i transparent per recuperar la confiança dels veïns en els gestors municipals.
2.-Encapçalarem un model urbanístic de poble integral i global, assumit per la majoria dels habitants, que actue com a referent i fil conductor de les decisions polítiques.
3.-Defensarem els trets característics del nostre territori: la riquesa mediambiental; la singularitat del Barri Medieval; i el patrimoni urbà, artístic i natural.
4.-Potenciarem l'activitat industrial i impulsarem la modernització definitiva del nostre poble.
5.-Farem de Bocairent un poble de referència de les Comarques Centrals Valencianes, cita ineludible del turisme d'interior.
6.-Bocairent no ha de ser sols per a treballar o visitar-lo, sinó fonamentalment un poble per a viure: cal forjar serveis i prendre iniciatives socials i econòmiques que milloren la qualitat de vida dels ciutadans.
7.-Augmentarem la quantitat i la qualitat dels espais públics del nostre terme municipal.
8.-Impulsarem les activitats culturals, educatives i esportives, com a elements vertebradors de la socialització i el progrés de tots els bocairentins i les bocairentines.
9.-Ens comprometem a estar pendents dels xicotets detalls, aparentment sense importància, però que amb una ràpida solució milloren el dia a dia dels veïns.
10.-En definitiva, tornarem a estar orgulloses i orgullosos del nostre poble, de la nostra identitat cultural, de la nostra gent i de la nostra manera de viure.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que així siga.