Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimecres, 16 de maig del 2007

El PSPV de Bocairent presenta a l'Esglai el programa electoral.

El dijous 17 de Maig a les 20:00h, el PSPV de Bocairent presentarà oficialment a la cafeteria Esglai el programa electoral per a la legislatura 2007-2011. Aquest programa realitzat pel conjunt de l'agrupació local del partit, recull les propostes més adients per a portar endavant un projecte de futur per a Bocairent. El programa, serà presentat pel candidat Josep V. Ferre i Dominguez junt amb Josep Molina, cap de llista i segón a la llista respectivament. Des del PSPV es convida a tot el poble de Bocairent a presenciar l'acte, seguidament es servirà un vi d'honor.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Josep, després d'haver vist el teu vídeo a Bocairent.net, discrepe molt d'allò que tú anomenes " dispersió del vot". Pot ser ara no recordes que el PSPV ha aprovat l'Estatut d'Autonomia, junt al PP, sense rebaixar el llistó del 5% ( açò no és dispersar el vot, açò és fer-lo desapareixer. Podriem anomenar-ho neteja antidemocràtica). Amb açò només vullc dir-te que no és precisament el PSPV ( i sota eixes sigles), qui ha de donar lliçons a ningú de vot útil. ( Dimas és un monstre creat pel PSPV de Bocairent), no només Dimas, et recordaré un il.lustre batlle que ara també va en la llista de Dimas. En fi que si algú vol votar canvi, de la marca PSPV no me'n refio massa, i de veritat que ho sent molt per tú. Que tingues sort, i si us plau, no ens parles de dispersió, que el PSPV ja porta massa anys dispersant a Bocairent.