Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

divendres, 25 de maig del 2007

El PSPV-PSOE agraeix el suport rebut durant la campanya electoral

Una carta del candidat a l’alcaldia, Josep Vicent Ferre Domínguez, i les deu bases que particularitzen el projecte socialista intenten mobilitzar la participació dels electors

Diumenge, 3765 votants estan cridats a elegir el pròxim consistori de Bocairent. A tots ells, Josep Vicent Ferre Domínguez fa una “crida a la participació” en un “moment transcendental per al nostre poble”; en el seu escrit incideix especialment en els joves “als que van a exercir el vot per primera vegada i als que ja ho han fet en alguna ocasió, per a què no deixen passar l’oportunitat de manifestar la seua opció” i “en els desencantats i en els escèptics” per a no permetre “que una minoria decidisca el futur del nostre poble”.
En la carta que posa punt i final a la campanya electoral, Ferre Domínguez agraeix “el tracte que ens heu donat a les persones que formen part de la candidatura del Partit Socialista” que espera correspondre, en cas d’assumir el govern municipal, “amb el nostre treball diari i compromís per Bocairent”. Per això demana el vot al Partit Socialista: “per la renovació necessària dels polítics del nostre poble i per a l’aparició d’una forma nova de fer política municipal més participativa i propera als ciutadans”; assumint el compromís de garantir “un urbanisme no especulador; una preocupació constant per les persones i els col•lectius; i una aposta decidida per millorar les condicions educatives, socials, assistencials i culturals del nostre poble”.
Aquestes propostes es concreten en deu bases que marquen el punt de partida del projecte socialista per a Bocairent, amb la finalitat, tal com estableix el darrer aspecte, “de tornar a estar orgulloses i orgullosos del nostre poble”. Els deu apartats completen el text dirigit a tots els veïns de la localitat abans de la jornada de reflexió de dissabte.
Per una altra banda, el Partit Socialista ha preparat un gran equip de persones per a seguir el transcórrer de la jornada electoral. Així, estarà representat per catorze interventors (el màxim legal per a les set meses de votacions) i tres apoderats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Las últimas noticias sobre Ciu-tadans:

http://ciudadano-ubu.blogspot.com

La Infinita Corrupción contada desde dentro. No te Pierdas el magnífico culebrón creado por un narcisita llamado Albert Rivera:

EL BLOG DEL CIUDADANO UBÚ.

http://ciudadano-ubu.blogspot.com

El Blog del Ciudadano Ubú