Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dijous, 28 de maig del 2015

Valoració dels resultats electorals

A la vista dels resultats de les eleccions municipals celebrades el diumenge passat, 24 de maig, l’executiva local del PSPV-PSOE ha fet la valoració següent que vol transmetre a tot el veïnat:
1. En primer lloc, hem de fer públic el nostre agraïment al poble de Bocairent per haver confiat en el nostre projecte, fonamentalment a les persones que ens han votat. Per tercera vegada consecutiva la llista del PSPV-PSOE ha estat la més votada en les eleccions municipals i afronta un tercer mandat, un fet sense precedents al nostre poble. Això és un revulsiu per a continuar treballant i tenir més motius per millorar el poble.
2. Independentment de l’anterior, la nostra felicitació ha de ser també per a tots i totes les persones que van votar en uns comicis amb una elevada participació i, fins i tot, per a aquells als qui no els va convèncer cap opció de les possibles i van preferir una abstenció crítica o el vot en blanc. Per això, el nostre respecte i reconeixement a tots els votants de Compromís, Partit Popular i Cercle Bocairent perquè tots ells desitgen el futur més òptim per a Bocairent. Podem discrepar amb els mitjans però no amb l’objectiu.
3. Com en les eleccions anteriors, el nostre partit és l’únic, entre els que obtenen regidors a Bocairent, que aconsegueix més vots en les eleccions locals que en les autonòmiques, pràcticament el doble. Això és una mostra de la confiança dels veïns i les veïnes en unes persones i uns projectes més enllà d’unes sigles, la qual cosa ens ompli de satisfacció i ens obliga a no defraudar-los.

4. Amb tot, la segona majoria absoluta consecutiva que hem aconseguit ens obliga a governar buscant el consens amb tots els grups polítics i el veïnat. En l’actual moment polític és necessari que també nosaltres fem una reflexió profunda sobre tot el que s’ha fet i rectifiquem les errades comeses, tot i que buscant sempre l’interés general del poble per damunt dels interessos particulars.