Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimarts, 19 de maig del 2015

Noves fonts de benestar i de riquesa: els nostres motius en turisme, medi ambient i promoció econòmica

Un poble amb una superfície forestal com Bocairent disposa d’una font de benestar i de salut inigualable que hem de preservar necessàriament; però, a més, pot esdevenir un generador de riquesa mitjançant fórmules de custòdia del territori combinades amb una agricultura (i una ramaderia) cada vegada més respectuoses amb el medi ambient i l’ús de la massa forestal rebutjada per a la generació d’energia. Així mateix, el turisme, la indústria i els serveis han de continuar remuntant per a assegurar el desenvolupament econòmic que dote d’un treball digne a tot el veïnat. Aquesta és la nostra aposta que ja hem promogut en la mesura de les possibilitats municipals.


Un pueblo con una superficie forestal como Bocairent cuenta con una fuente de bienestar y salud inigualable que debemos de preservar necesariamente; pero, además, puede convertirse en un generador de riqueza mediante fórmulas de custodia del territorio combinadas con una agricultura (y una ganadería) cada vez más respetuosas con el medio ambiente y el uso de la masa forestal rechazada para la generación de energía. Asimismo, el turismo, la industria y los servicios deben de continuar remontando para asegurar el desarrollo económico que dote de un trabajo digno a todo el vecindario. Esta es nuestra apuesta que ya hemos promovido en la medida de las posibilidades municipales.