Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

divendres, 28 de setembre del 2012

Bocairent convoca l’11é Concurs de pintura Joan de Joanes


L’Ajuntament de Bocairent i l’associació Art-92 acaben de convocar l’11é Concurs de pintura Joan de Joanes en el qual podran participar tot els artistes que vullguen. En total, el certamen repartirà 2.200 euros en premis a raó d’un primer guardó de 1.000 euros a càrrec del consistori i de dos accèssits de 600 euros cadascun patrocinats per Creaciones Euromoda SL i per Helioprint SA.
Tant el tema com la tècnica són lliures i el termini per presentar les obres, una per participant, finalitza el 4 d’octubre mentre que el veredicte del jurat es donarà a conèixer el dia 7 a les 12.00 h. Els quadres finalistes formaran part d’una exposició que romandrà oberta a la Sala Joan de Joanes.