Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimarts, 22 de novembre del 2011

El Levante EMV felicita al Socialista Josep Vicent Ferre Domínguez per la seua gestió al cap de l'Ajuntament de Bocairent

Foto de Javier Bernat
En l'edició del diumenge 20 de novembre de 2011 el periòdic Levante El Mercantil Valenciano, lloa la gestió del nostre alcalde Josep Vicent Ferre i Dominguez, on destaca que som un dels pobles més "sanejats" del País Valencià.

El Levante EMV destaca que som un dels pocs municipis sense por de la crisi. Hem sabut administrar els recursos econòmics i ara no estem asfixiats per la falta d'ingressos. Som un consistori amb poc deute gràcies a comptar amb un govern responsable.

Al nostre poble, el passiu bancari és de tan sols 204 euros per habitant, i ascendeix, en total, als 929.00 euros. El nostre secret?: Ser responsables i austers i saber gastar amb coneixement els fons institucionals. No s'ham embarcat en cap projecte impossible d'assumir.
Si voleu llegir la noticia sencera, cliqueu el següent enllaç: levante-emv.com