Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimecres, 15 de juny del 2011

L'Ajuntament de Bocairent guanya la III Edició dels Premis Construint Municipis Iguals en Oportunitats, convocats per la Conselleria de Benestar Social


Un altre èxit de l'ajuntament que demostra la feina ben feta, el progrés i l'igualat: Segons anunciava hui el periòdic digital elperiodic.com, la directora general de la Dona i per la Igualtat, Celia Ortega, ha anunciat que L'Ajuntament de Bocairent ha guanyat la III Edició dels Premis Construint Municipis Iguals en Oportunitats, convocats per la Conselleria de Benestar Social a través de la Direcció general de la Dona i per la Igualtat. Bocairent ha guanyat en la categoria de municipis de fins a 10.000 habitants, per la qual cosa obtindrà 4.000 euros de premi.


Si voleu llegir la noticia completa feu clic ací: elperiodic.com