Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimecres, 30 de març del 2011

Inauguració de la Sala Damià Mollà, nova sala de la Biblioteca Municipal.

El passat dissabte, 26 de març a les 12 hores tenia lloc la inauguració de la nova Sala Damià Mollà de la biblioteca municipal.


En Josep-Vicent Ferre i Domínguez, acompanyat per diversos regidors del PSPV han presidit l'acte, on Damià Mollà ha tingut unes emotives paraules d'agraïment a l'ajuntament.

El professor Damià Mollà i Beneyto, nascut a Bocairent l'any 1946 actualment és professor de Sociologia a la Facultat d'Econòmiques de la Universitat de València, ha fet donació de la seua biblioteca particular a l'Ajuntament de Bocairent, la qual ha quedat ubicada a la sala que durà el seu nom de la Biblioteca Municipal de Bocairent. La citada biblioteca està formada per més de 2.500 volums dels quals un 60 % son de caire professional i un 40 % de literatura general.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona per aquesta iniciativa i un fort abraç a Damià Mollà gran persona, professor i Bocairentí.

Anònim ha dit...

La teva amiga Valeria et dona l'enhorabona, és una alegría personal i col.lectiva, tot á l'hora. Un abraÇ,