Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimarts, 22 de febrer del 2011

Rodríguez-Piñero recolza a Bocairent el PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida

La secretària general d’Infraestructures i membre de l’Executiva estatal arropa els candidats socialistes de la comarca

Dinar comarcal

A més d’inaugurar diferents inversions del Govern d’Espanya al Palomar i Bocairent per valor de més de 800.000 euros, la secretària general d’Infraestructures, Inmaculada Rodríguez-Piñero, va aprofitar la seua visita a la Vall d’Albaida el passat 19 de febrer per recolzar el PSPV-PSOE en un dinar que va comptar amb una ampla representació de les agrupacions de la comarca així com dels candidats a les principals alcaldies com Ontinyent, Jorge Rodríguez; l’Olleria, Héctor Such; Benigànim, Vicent Valor; Albaida, Eva Tormo; Quatretonda, David Mahiques; Atzeneta d’Albaida, José H. Descals; Montitxelvo, Josep Miquel Climent, i Bellús, Juan Vicente García. La també membre de l’Executiva estatal els va encoratjar davant “la dificultat per a fer política a la Comunitat Valenciana” i a lluitar “pel bé comú perquè som el partit que millor connecta amb la gent ja que la nostra prioritat són els ciutadans com demostren els avanços socials de les dos últimes legislatures”.

Igualment, a l’acte celebrat a un restaurant de Bocairent va estar present el secretari de Polítiques municipals de la directiva nacional del PSPV-PSOE, Josep Maria Àngel, qui va qualificar la Vall d’Albaida com “una referència” dins del socialisme valencià “pel seu compromís i pel procés d’elaboració de candidatures i la renovació que han suposat”. Finalment, l’alcalde amfitrió, Josep-Vicent Ferre, va mostrar la seu satisfacció com a membre de l’Executiva provincial i en nom del coordinador comarcal i primer edil del Palomar, Jordi Vila, per la implantació del projecte socialista a la comarca ja que durant els pròxims dies “esperem tancar les últimes llistes de forma que apleguem a tots i cadascun dels nostres 34 pobles gràcies a un gran equip de persones il·lusionades per treballar pels seus veïns i que són el reflex del millor de cada localitat”.