Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dissabte, 22 de maig del 2010

Jordi Vila és elegit per unanimitat nou coordinador del PSPV-PSOE a la Vall d’Albaida


Rebeca Torró i Joan Jornet acompanyen l’alcalde d’El Palomar en les tasques comarcals

El PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida ja té nou coordinador comarcal: Jordi Vila, alcalde d’El Palomar i conseller d’agricultura a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida. Així ho va elegir per unanimitat els representants de totes les agrupacions el passat 4 de maig a la seu de l’agrupació d’Ontinyent. En aquesta tasca l’acompanyaran Rebeca Torró, encarregada d’acció electoral, i Joan Jornet, en política municipal.

D’aquesta forma, la Vall d’Albaida completa una estructura plural amb Jorge Rodríguez en l’executiva nacional, el nostre alcalde Josep-Vicent Ferre en la provincial i la nova estructura comarcal per a què tots els militants i els simpatitzants del PSPV-PSOE puguen fer sentir la seua paraula en tots els àmbits.

Jordi Vila és el primer edil socialista més votat a la comarca i una persona il·lusionada i treballadora que cada dia es deixa la pell pels seus veïns; de fet, “il·lusió” i “treballar” són les paraules més repetides en la carta que a l’endemà de ser elegit va enviar a totes les agrupacions per “avançar units cap al futur”. Per això, ens anima a tots a “intercanviar opinions” i “consensuar” el pròxim programa electoral per encetar un “nou camí” perquè hi ha una gran diferència entre les localitats governades pel PP i pel PSPV-PSOE.