Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimecres, 21 d’abril del 2010

La nostra agrupació participa en una nova trobada comarcal

El PSPV-PSOE d’Albaida i d’Ontinyent conviden els militants de Bocairent a les seues activitats d’aquest cap de setmana

La recentment estrenada seu del PSPV-PSOE de Benigànim va ser l’escenari, el passat dissabte 17 d’abril, d’una nova trobada de nombrosos representants del partit a la Vall d’Albaida. La reunió va servir per analitzar els temes de més actualitat de la comarca i s’emmarca dins de la ronda d’encontres periòdics realitzats per mantenir la coordinació entre les diferents agrupacions locals.

A més, els companys d’Albaida van aprofitar l’ocasió per convidar a tots els militants a la Festa de la Rosa d’aquest pròxim cap de setmana. A l’habitual presentació d’un llibre, en aquest cas “José Segrelles, il·lustrador universal” a càrrec del seu autor Joan Josep Soler, se suma una xerrada sobre la Llei d’economia sostenible en la que participarà la diputada a les Corts Valencianes, Cristina Moreno.

Igualment, des dels socialistes d’Ontinyent se’ns va invitar a participar en les 1a Jornades econòmiques que baix el títol “Nous temps, nous reptes” tindran lloc divendres i dissabte (23 i 24 d’abril) a l’Extensió Universitària d’Empresarials d’Ontinyent (c. de Ramon Llin, s/n). La iniciativa comptarà amb l’assistència, entre d’altres, d’Inmaculada Rodríguez, Secretària d’infraestructures del Ministeri de Foment; José Pla, Catedràtic d’organització d’empreses; i Ricardo Peralta, Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana.

Us deixem la relació completa d’actes:

Festa de la Rosa (Albaida)

Divendres, 23 d’abril

20.00 h / Al local de “l’Aranya” parlarem de la Llei d’economia sostenible amb la participació de Cristina Moreno, diputada del PSPV-PSOE a les Corts Valencianes i portaveu de la Comissió d’economia

Dissabte, 24 d’abril

19.30 h / Presentació del llibre “José Segrelles, il·lustrador universal” a càrrec del seu autor Joan Josep Soler

22.00 h / Al Bar de Javi (Av. de la Fira, 3), sopar

1a Jornades econòmiques: “Nous temps, nous reptes” (Ontinyent)

Divendres, 23 d’abril

19.30 h / Conferència inaugural a càrrec d’Inmaculada Rodríguez Piñero, Secretària d’infraestructures del Ministeri de Foment i Secretària d’ordenació del territori i habitatge de la Comissió executiva federal del PSOE

Dissabte, 24 d’abril

10.00 h / “Els nous reptes de l’economia valenciana” a càrrec del Dr. José Pla Barber, Catedràtic d’organització d’empreses de la Universitat de València

11.30 h / Descans

12.00 h / Mesa redona: “Treballant junts: empresaris, sindicats i administració” amb representants d’ATEVAL, COEVAL, UGT i CC.OO.

13.15 h / “Accions contra la crisi” a càrrec de Ricardo Peralta Ortega, Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana