Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

divendres, 27 d’abril del 2012

Bocairent rep la distinció Francesc de Vinatea de les Corts Valencianes

L'alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre i Dominguez, va rebre aquest dimecres, 25 d'abril, de mans del president de les Corts valencianes, Juan Cotino, la distinció Francesc de Vinatea com a reconeixement per ser municipi de naixement de José Joaquín Castelló. El diputat va participar en la promulgació de la Constitució de 1812. L'acte d'homenatge també va comptar amb la participació d'altres quinze primers edils de la Comunitat.

Precisament, Bocairent està duent a terme una intensa programació commemorativa de l'efemèride amb la intenció de “posar en valor” la figura de Castelló, segons Josep-Vicent Ferre. Així, dissabte passat dia 20, més de centenar de persones es va congregar a la Sala Joan de Joanes per veure el documental “Els valencians de la Pepa” produït per RTVV i dirigit per Matilde Alcaraz, oriünda de la població, que va explicar també algunes de les vicissituds de la seva preparació mentre que l'historiador Fran Crespo va contextualitzar l'època anterior i les circumstàncies que van envoltar el naixement del primer text constitucional espanyol i tercer del món.