Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimecres, 13 de maig del 2009

Preparats per a les elecciones europees!!!

[Avís: l'acte a Ontinyent s'ha suspès perquè López Aguilar ha sigut pare de bessons. Des de l'agrupació local de Bocairent li donen la nostra enhorabona i esperem que ens torne la visita programada]

El pròxim 7 de juny, tots tornem a jugar-se qui volem que ens represente en una institució pública, en aquest cas, el parlament europeu. Per demostrar que no totes les opcions iguals, l'agrupació local de Bocairent del PSPV-PSOE convida a tota la població a acudir als actes de la candidatura encapçalada per Juan Fernando López Aguilar:

El pròxim dijous, 14 de maig, tindrà lloc un míting comarcal amb la participació del cap de llista del PSOE, López Aguilar; i el secretari general del PSPV-PSOE, Jorge Alarte. L'encontre començarà a les 20.00 h a l'Hotel Kazaar d'Ontinyent. Aquell que estiga interessat en acudir pot anar a les 19.00 h a la Ronda Sud des d'on ixiriem els membres de l'agrupació local.

I dissabte 23 de maig, disposarem d'un autobús per acudir al míting del president Zapatero a València. Per a informar-se i/o apuntar-se podeu posar-se en contacte amb qualsevol membre de l'agrupació o enviar un correu electrònic a pspvbocairent@gmail.com