Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dijous, 10 de maig del 2012

L'Ajuntament de Bocairent concedeix set beques per a treballar aquest estiu

Si vius a Bocairent, tens 18 anys complits, eres estudiant de Cicles Formatius de Formació Professional o Ensenyaments universitaris oficials de Grau, Diplomatura o Llicenciatura i vols treballar durant aquest estiu a  l'Ajuntament de Bocairent, aprofita aquesta oportunitat. El nostre ajuntament i la Diputació de València concedeixen fins a set beques en les següents àrees d’activitat :
  • Àrea de turisme 
  • Àrea d’esports
  • Àrea de sanitat
  • Àrea de biblioteca
  • Àrea d’educació
  • Àrea sociocultural i cívica
El termini de presentació de sol·licituds serà del 10 de maig al 24 de maig de 2012. A continuació pots consultar les bases i descarregar-te la instancia:


dimarts, 8 de maig del 2012

Bocairent participa per primera vegada al congrés de JSPV i comptarà amb un integrant al comité nacional

Un total de quatre representants de la Vall d'Albaida prendran part dels renovats òrgans de Joves Socialistes del País Valencià després del congrés celebrat el passat cap de setmana, del 4 al 6 de maig, a l'Alfàs del Pi que va proclamar José Muñoz Lladró com a nou Secretari General de la formació amb el 98% dels vots.

Així, Rubén Gomar (de Benigànim) ocuparà la Secretaria de medi ambient i de desenvolupament rural mentre que David Palací (d'Albaida) presidirà la Comissió revisora de comptes; finalment, l'ontinyentina María Cortés pertanyerà al comité federal i el bocairentí Jaume Martínez al nacional.

Aquesta era la primera vegada que els integrants dels Joves socialistes de Bocairent participaven en una cita d'aquesta magnitud arran d'una trajectòria iniciada el passat mes de novembre. L'agrupació local va obtenir dos dels desset delegats comarcals que van assistir al Congrés Provincial de JSPV a l'Eliana on es va votar la llista que aniria al Congrés Nacional, on a Bocairent li va correspondre un dels sis delegats comarcals. Per a Jaume Martínez, es tracta "d'un suport magnífic per a fer créixer el col·lectiu i un reconeixement a la tasca desenvolupada fins ara". Per la seua banda, Toni Gisbert, secretari general del PSPV-PSOE a la localitat, subratlla que "la participació al congrés ha de servir d'estímul per als seus integrants per continuar treballant pel socialisme i pel nostre poble".