Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dijous, 29 de desembre del 2011

La Generalitat cedeix la rehabilitació del barri medieval de Bocairent

El passat divendres 23, l'alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre va mantenir una reunió amb el secretari autonòmic d'Infraestructures, Victoriano Sánchez-Bercáiztegui per estudiar la instal·lació d'una rotonda a la carretera CV-81.

Ahir dimecres el secretari autonòmic va complir amb la seua paraula i va visitar Bocairent per anunciar que Conselleria  d'Infraestructures cedeix a l'ajuntament  de Bocairent la rehabilitació del barri medieval. Esta cessió es traduirà, fonamentalment, en l'obertura de  nou  aparcament situat a l'extrem oriental.

L'alcalde va destacar la importància del nou aparcament perquè des del PSPV vdolem un barri turístic que sorprenga els nostres visitants, però també volem un barri per a viure en el que els seus habitants tinguen les màximes comoditats possibles i li donen caliu als carrers més antics del nostre poble. Un objectiu que estava molt lluny quant fa 4 anys els veïns del barri medieval se van manifestar en reiterades ocasions degut al estat del barri per la nefasta gestió del Partit Popular.

A més, el secretari autonòmic va poder conèixer els treballs realitzats en la fase 2A, dels quals sols queden pendents uns xicotets detalls i ja està finalitzada al 99%. Igualment, la comitiva va aprofitar l'ocasió per impulsar la materialització de la fase 2B amb que conclourà definitivament el projecte.


Tant l'ajuntament, com els sectors empresarials i turístics, una vegada més, han demanat la construcció d'una rotonda que millore l'accessibilitat als dos costats de la carretera CV-81, ja que és l'enllaç al polígon industrial, a la CV-794 que va fins Alcoi pel cor de la Serra de Mariola i a l'Hotel Ferrero, a més de ser una de les eixides del nucli urbà.