Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dimarts, 29 de novembre del 2011

Cap de setmana contra la violència de genere i manifestació per a que la Generalitat Valenciana pague els 95.000€ que deu al Centre de Dia

Aquest, ha sigut un cap de setmana ben complet: l'iniciàvem manifestant-nos contra la violència de gènere amb l'acte organitzat per la regidora d'Igualtat amb Paqui Cabanes al capdavant i l'associació Mesquedones. Un acte senzill però molt intens i emotiu, on la nostra presència era important. També vam reivindicar en companyia dels socis, familiars i simpatitzants d'AFAB (l'Associació d'amics i familiars de malalts d'Alzheimer de Bocairent) que la Generalitat Valenciana pague el deute que té amb el Centre de Dia de Bocairent que puja a 94.416 euros. El nostre suport i la nostra solidaritat amb els treballadors i, sobretot, amb els familiars i amb els malalts, perquè nosaltres, el PSPV Bocairent, apostem per uns serveis públics de qualitat.

dimecres, 23 de novembre del 2011

Les dures retallades del Partit Popular de la Comunitat Valenciana posen en perill la continuïtat de la residència Sagrat Cor de Bocairent

Josep-Vicent Ferre: "Perillen les nòmines de desembre"
Com tots saben, des de fa uns mesos, el Govern Valencià que encapçala el Popular Alberto Fabra ha fet grans retallades en educació, sanitat i serveis socials. A Bocairent la situació es alarmant, ja que el deute que la Generalitat Valenciana manté amb la residència de la tercera edat supera ja els 240.000 euros, un import que posa en greus dificultats la continuïtat del centre. La situació d'asfíxia econòmica ha fet que hi haja proveïdors amb factures pendents de cobrar des de juliol, i que alguns hagen arribat a suspendre els subministraments.

La Residència de la tercera edat 'Sagrat Cor de Jesús' viu una situació crítica de falta de liquiditat a causa del deute de la Generalitat Valenciana. A finals d'octubre, la quantitat pendent de cobrar era de 137.087,72 euros, import corresponent a la part proporcional de les 20 places concertades amb la Conselleria de Justícia i de Benestar social des de la reobertura del centre el 7 de març passat, i al 60% preceptiu de la subvenció contemplada en els pressupostos autonòmics del 2011. A més, el Consell té pendent de pagar 109.413,29 euros de la reforma integral realitzada a les instal·lacions dins del Pla Confiança.

La consellera va inaugurar la residència en març
Aquesta situació pot dur al nostre Ajuntament a trobar-se amb greus dificultats per a fer efectives les nòmines de desembre, perquè el nostre sentit de la responsabilitat i de la solidaritat amb els més febles ens obliga a assumir la situació actual i a posar els drets dels usuaris –persones majors i dependents– i dels seus familiars per damunt de qualsevol altra consideració.

A primers de novembre, el nostre alcalde, Josep-Vicent Ferre i Dominguez va remetre al conseller Jorge Cabré un escrit en què es reclamaven els diners urgentment però no hem obtingut cap resposta del nou conseller. Des del PSPV-PSOE de Bocairent demanem la seua comprensió així com la de treballadors i la de proveïdors i instem a la Generalitat Valenciana a ingressar de forma urgent, almenys, una part del deute per tal d'evitar l'asfíxia econòmica del centre.

dimarts, 22 de novembre del 2011

La Crònica de Bocairent número 23 (novembre del 2011)

El Levante EMV felicita al Socialista Josep Vicent Ferre Domínguez per la seua gestió al cap de l'Ajuntament de Bocairent

Foto de Javier Bernat
En l'edició del diumenge 20 de novembre de 2011 el periòdic Levante El Mercantil Valenciano, lloa la gestió del nostre alcalde Josep Vicent Ferre i Dominguez, on destaca que som un dels pobles més "sanejats" del País Valencià.

El Levante EMV destaca que som un dels pocs municipis sense por de la crisi. Hem sabut administrar els recursos econòmics i ara no estem asfixiats per la falta d'ingressos. Som un consistori amb poc deute gràcies a comptar amb un govern responsable.

Al nostre poble, el passiu bancari és de tan sols 204 euros per habitant, i ascendeix, en total, als 929.00 euros. El nostre secret?: Ser responsables i austers i saber gastar amb coneixement els fons institucionals. No s'ham embarcat en cap projecte impossible d'assumir.
Si voleu llegir la noticia sencera, cliqueu el següent enllaç: levante-emv.com

Resultats dolents també a Bocairent

L'agrupació local del PSPV-PSOE de Bocairent volem donar les gràcies als 859 bocairentins i bocairentines que el passat diumenge 20 de novembre de 2011 van donar el seu vot a la candidatura del Partit Socialista Obrer Espanyol encapçalada per Alfredo Perez Rubalcaba. A la fi, la nostra companya Noelia Vanyó Sanchis no ha sigut elegida per a representar Bocairent al Congrés del Diputats ja que ocupava la posició número 13 en la candidatura per València.

I des de l'executiva del PSPV-PSOE de Bocairent, voldríem agrair a tots els  militants, simpatitzants i amics l'esforç que hem fet entre tots i totes en aquesta campanya electoral. Sense vosaltres res no haguera sigut possible.
 

Vos deixem amb l'escrutini dels vots del nostre poble:

dijous, 17 de novembre del 2011

Els Joves socialistes de Bocairent inicien la seua trajectòria

L’agrupació compta amb sis integrants



El PSPV-PSOE de Bocairent va aprofitar el seu acte central de la campanya per a les Eleccions generals del 20 de novembre per a presentar la secció local de Joves socialistes integrada per sis membres. Prop d’un centenar d’assistents va acudir-hi a la Sala Joan de Joanes, incloent-hi una quinzena del col·lectiu comarcal, per arropar els seus integrants en aquesta posada de llarg.


En primer lloc, el secretari general de l’agrupació, Toni Gisbert, va donar la benvinguda a tots els presents i va cedir la paraula a Raimon Calabuig, el seu homòleg als Joves socialistes de la Vall d’Albaida, qui va parlar sobre el significat històric del socialisme a diferents àmbits, des del local fins al mundial, i va recordar vells temps on la gent d’esquerres era perseguida; a més, Calabuig va repassar la situació actual del moviment i la seua presència a nombrosos països. A continuació, el responsable local, Jaume Martínez, va animar el jovent de Bocairent a adherir-se a la iniciativa i va apuntar les línies d’actuació seguides i els objectius de treball per la localitat marcats.


A continuació, l’alcalde Josep-Vicent Ferre va elogiar la política del govern central de Rodríguez Zapatero i va contraposar el Pla E amb el Pla Confiança de la Generalitat Valenciana; així, va assegurar que mentre les obres finançades en el primer “estan finalitzades i pagades”, en el segon el deute amb l’empresa constructora de la Residència és de 140.000 euros. Per últim, va intervenir la candidata al Congrés per València i regidora de Turisme, Noelia Vañó, per diferenciar entre l’esquerra i la dreta i per comparar les propostes del popular Mariano Rajoy amb les del socialista Alfredo Pérez Rubalcaba.

Lo mejor para ti, lo mejor para Bocairent

Carta abierta a todo el vecindario de Bocairent de cara a las Elecciones generales del 20 de noviembre, nos jugamos muchos, ¿qué prefieres?


El millor per a tu, el millor per a Bocairent

Carta oberta a tot el veïnat de Bocairent de cara a les Eleccions generals del 20 de novembre, ens juguem molt, què prefereixes?


dimecres, 16 de novembre del 2011

El PSPV - PSOE de Bocairent lamenta que la Generalitat Valenciana no haja inclòs la millora de seguretat en la CV-81 en els pressupostos del 2012

Tot i les reivindicacions que s’han fet des de Bocairent durant més d'una dècada, en els pressupostos de 2012 de la Generalitat Valenciana no ha inclòs ni la millora de la seguretat ni el desdoblament de la carretera CV-81 al seu pas per el nostre poble tal i com va prometre el Partit Popular. La CV-81 és una de les carreteres més perilloses, on lamentablement ja han hagut diversos accidents mortals.

Davant esta absència l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, ha anunciat que ha demanat a la Conselleria d’Infraestrctures que “almenys” es construeixca una rotonda al punt quilomètric 15,6 que dóna accés al polígon industrial, a la CV-794 que va fins Alcoi pel cor de la Serra de Mariola i a l’Hotel Ferrero.

Josep-Vicent Ferre ha manifestat que convé suprimir completament l’actual rotonda partida, amb girs permesos únicament a la dreta, i substituir-la per una de completa com a solució transitòria fins l’execució definitiva del projecte global.

Aquesta rotonda suposaria, per una banda, la reducció de la velocitat i, per l’altra, la millora de l’accés als dos costats de la carretera. L’obra necessitaría d’una aportació econòmica perfectament assumible per a la Generalitat Valenciana i contribuiria a augmentar la seguretat; igualment, facilitaria el trànsit cap a les indústries i alguns dels principals reclams turístics de la població.

Fotos de l'acte de Presentació de Joves Socialistes de Bocairent