Benvinguts al bloc del PSPV Bocairent

Benvinguts al bloc de l'Agrupació Local de Bocairent del PSPV. Des d'aquest blog volem fer arribar a tots els bocairentins/es les notícies, idees, opinions i fotos que es promouen dins del partit. Aixi mateix donem la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb nosaltres aportant idees i comentaris.

dijous, 20 d’octubre del 2011

El PSPV de la Vall d’Albaida presentarà a l’alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre, com a candidat a la presidència de la Mancomunitat



Aquesta alternativa es votarà en el ple de l'ens comarcal del pròxim dilluns 24 d'octubre. Filiberto Tortosa ha provocat un deute de més de 3 milions d'euros amb l'empresa Recisa per la nefasta gestió del servei de la recollida de residus.

Filiberto Tortosa ha posat en perill el servei de recollida per a tota la comarca, i ha posat al fil de la fallida al de la Mancomunitat. Amb aquest deute de més de 3 milions d'euros ha permés que municipis governats pel PP no hagen pagat durant els últims anys, mentre sí cobrava religiosament als governats socialistes.

Esta decisió s'ha pres arran la reunió d'aquest cap de setmana amb els d'alcaldes i regidors socialistes de la comarca. També es va aprovar per unanimitat donar suport al Pla de Minimització de Residus de la Mancomunitat aprovat en 1999, la qual cosa comportarà també que els municipis que encara pertanyen al Consorci del Pla Zonal de Residus (incorporats quan estaven governats pel PP) abandonen aquest pla. Amb això es reafermen en la intenció de que siga la Mancomunitat qui gestione la recollida tractament de residus, així com les contractacions d'obres i serveis contemplades en l'esmentat pla.

El motiu d'aquesta renúncia principalment és el preu que els usuaris hauran d'abonar amb la nova taxa que el Consorci vol implantar i que suposa un increment desmesurat en el preu del tractament de la brossa que repercutirà de manera directa en tots els veïns i empreses de la comarca.

Agur ETA

Nosaltres sí que ens alegrem sincerament d'aquesta notícia. Ara desitgem i exigim que ETA acomplisca la seua paraula. Un record per a les víctimes. Vos deixem amb les paraules del ex-Ministre d'Interior i actual candidat socialista a la presidència del govern Alfredo Perez Rubalcaba:

dimarts, 18 d’octubre del 2011

VI Mostra d’artesania, tradicions i mercat medieval




Vos deixem amb algunes fotos que han fet Blai Vanyó i Mariano Ferre de la VI Mostra d'artesania i tradicions de Bocairent. A banda de la mostra de productes i oficis artesanals, hem tingut una desfilada infantil de moros i cristians, on hem pogut gaudir dels xiquets i xiquetes vestits de festa, així com de la música que ens ha oferit l'AUM Bocairent. També van actuar els Dimonis de Darrere la Vila repartint caramels i acompanyats per el Grup de Xirimiters i Tabaleters de l'Aljub. Després ha sigut el torn per als Cabolos, que acompanyats pel tabal i la dolçaina, han recorregut el recinte de la mostra amb els seus balls.

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Guia per a votar per Correus

Ja tenim preparada la millor guia per si has d'exercir el teu dret al vot per Correus. Tens fins el 10 de novembre per a sol·licitar-ho. Així també contribuiràs activament a construir el futur de la nostra societat.

En valencià:



En castellà:


dilluns, 10 d’octubre del 2011

X Concurs de pintura Joan de Joanes

+

L' Ajuntament de Bocairent i l'Associació Art 92 convoquen el X Concurs de pintura Joan de Joanes on podran participar tots els artistes que vulguen. Es concediran els premis següents: 

* Primer Premi, atorgat per L'Ajuntament: 1.000€ i cessió de la Sala Joan de Joanes per realitzar una exposició.
*3 Premis Especials de 400€ patrocinats per Creacions Euromoda S.L., Inelbo S.A. i Helioprint S.A.
*Accèssit: allotjament durant un cap de setmana per a dues persones a la casa rural "El Cànter" (Situada en el Barri Medieval)
*Accèssit: allotjament durant un cap de setmana a l'Hotel l'Estació. 

Tots els quadres premiats passaran a ser propietat dels seus patrocinadors, excepte els quals hagin rebut un accèssit. El tema és Bocairent i el seu entorn i la tècnica i dimensions lliures.  Només es podrà presentar una obra per autor. Els suports tindran obligatòriament la superfície monocroma i la textura llisa. A més, hauran de ser prou rígids per a la correcta exposició de les obres. El segellat, obligatori, es farà al carrer Vte. Blasco Ibáñez, n 9, en el local de l'Associació Art92 el diumenge 23 d'octubre de 2011 de 8 a 10,30 h. Les obres es lliuraran sense signar i sense emmarcar, Es lliuraran a la Sala Joan de Joanes de 17 a 18 hores. La fallada del jurat es farà públic el diumenge 25 de setembre a partir de les 19 h. Tot seguit tindrà lloc el lliurament de premis. Les obres podran quedar exposades per a la possible venda fins que l'autor consideri oportú. El jurat estarà format per personalitats de reconegut prestigi al món de les Belles arts. L'Organització garanteix la màxima cura de les obres i declina qualsevol responsabilitat pels possibles desperfectes que poguessin produir-se durant el temps que romanguin a la seva disposició. El guanyador del premi del concurs no podrà optar al 1r premi en la pròxima edició d'aquest concurs.

Premis 9 d'octubre





El passat divendres 07 d'octubre tenia lloc al Teatre Avenida la 3a Gala dels Premis 9 d'Octubre amb un nombrós public. Com cada any, es van fer entrega de dos premis: un individual i un col·lectiu. L'acte va estar presentat per Tamara Sanz i va contar amb una ambientació musical a càrrec de la cantant Neus Ferri i del pianista Pau Ortolà que junt a un audiovisual que resumien les trajectòries dels homenatjats van amenitzar la gala.


Els guardonats d'aquest 2011 han sigut el sociòleg i professor bocairentí Damià Mollà Beneyto en l'apartat individual i El Centre Excursionista Bocairent en l'apartat de premi col.lectiu. Després de la gala va haver un sopar de germanor.


Enhorabona als guardonats i a tots i totes els qui han fet possible aquesta nova edició dels premis. I domen les gràcies a Mariano Ferre per les fotos i el vídeo que va fer de la gala.